Asiakkaalle

Asiakkaalle

ETSITKÖ ERIKOISOSAAJAA?

 

TOIMIALAT


Pentas Oy:n tehtävänä on tarjota paras työntekijä rakennustuotantoteollisuuteen ja rakennusalalle. Asiakkaillemme tarjoamme laatutakuun ja kilpailukykyisen hinnan.  Tavoitteena on pitkä yhteistyö ja luottamus molemmin puolin.


Olemme erikoistuneet näihin toimialoihin:

 

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄT

 

Meillä on työtä pelkäämättömät ammattilaiset, joilla on vankka kokemus työstä tehtailla. He osaavat tehdä elementit alusta loppuun saakka ja kuvien lukukin onnistuu. Nämä työt oppii vain käytännössä tekemällä ja sen takia meillä on vain parhaita ja kokeneimpia työntekijöitä Suomesta sekä Baltiasta.

 

KIRVESMIEHET

 

Meilltä tulee kokeneet talonrakentajat vankaalla työkokemuksella. Heillä on mukana perustyökalut ja hyvä asenne työhön. Meillä on todella hyvähintalaatusuhde ja toimimme pk-seudulla. Miehet osaavat työt laidasta laitaan ja asenne on kohdillaan. Kaikilla miehillä on työkokemusta yli 10 vuotta. Et varmasti maksa turhasta.

 

RAUDOITTAJAT

 

Meidän raudoittajamme ovat fyysisesti vahvoja ja tekevät laadukasta jälkeä sekä siltatyömailla että perusmuottityössä. Kaikilla miehillä on kuvienlukutaito ja he kykenevät työskentelemään itsenäisesti. Miehet voivat lähteä minne päin tahansa Suomea, kunhan majoitus on sovittu etukäteen.


PINTAKÄSITTELIJÄT


Lasta pysyy kädessä ja jälki on viimeisen päälle. Työmaakielemme on ahkeruus ja luotettavuus.  Meillä on todella hyviä ryhmiä maalaus- ja tasoitepuolella. Asiakkaina meillä on isoja maalausliikeita ja yksityisiä omakotitalorakentajia. Kohteina on ollut mm. kauppakeskuksia, paloasemia, hotelleja, sairaaloita ja isoja kerrostaloja.