Tyonhakijalle (vanha)

Työnhakija

TULE MEILLE TÖIHIN!

ETSITKÖ TYÖPAIKKAA?

 

Olemme luotettava yritys, joka ajattelee ensimmäisenä työntekijää ja meillä on hyvät etenemismahdollisuudet. Annamme täyden yrityksen tuen ja meillä myös maksetaan hyvästä työstä.

 

Saat meiltä työvaatteet ja asianmukaiset välineet/työkalut työskentelyyn. Tarjoamme työntekijällemme pitkän työsuhteen ja vakituisen työn. Tarvittaessa meidän kauttamme saa myös majoituksen ja maksamme palkat ajallaan niin kun kuuluu.

 

Jos olet kiinnostunut ja ammattitaito riittää, niin meillä pystyy edetä ryhmänjohtajaksi tai työnjohtoon asti. Palkkaus on meillä tarpeeksi motivoiva, niin että varmasti viihdyt meillä pidempään.

 

Ota askel kohti parempaa!

 

Meillä on ammattilaiselle monta eri vaihtoehtoa. Hae meille töihin soittamalla tai jätä avoin työhakemus sivun oikeasta reunasta. Voit myös tsekata avoimet työpaikat kohdan ja jos ei löydy sopivaa työtä tämän hetkisistä paikoista, soita ja kartoitetaan yhdessä tilanne tarkemmin.

 

Tällä hetkellä on kova pula rakennustuoteteollisuudessa ja rakennustyömailla.

 

Haemme jatkuvasti:

- betonielementtimiehiä

- raudoittajia

- kirvesmiehiä (omat työkalut)

- tasoitemiehiä/rappareita

- talotehtaille asentajia

- lattiamiehiä (betonilattiat)

Rekry


Erik Visniovyj

work@pentas.fi

(+358) 40 8601076


Erik hoitaa rekrytoinnin ja siihen liityvät asiat. Hän on kotoisin Liettuasta ja on asunnut Suomessa yli 20 vuotta. Hänellä on hyvät verkostot ulkomailla ja hän tuntee alan kun omat taskunsa. Erik on myös intohimoinen "kalamies" ja puhuu suomea, venäjää, englantia, puolaa sekä liettuaa.

AVOIMET TYÖPAIKAT

JÄTÄ TYÖHAKEMUS